logo
Vixy   2000 - 2010
Vixy Promotie foto

Klik hier voor meer informatie
Bron : Myspace

ons bekende leden

Jens Maliepaard - zang&gitaar

Job den Dulk - gitaar&zang

Joost van Hattum - bas&zang

Ruben Bolsius - drums

Dick Ronteltap - sax

Johan Zandboer - trompet


profiel

Vixy ziet het licht in 2000. Na verschillende bezettingen en stijlen werd

er gekozen om serieus verder te gaan met de leden die Vixy begin 2001 rijk was, waarna er in 2002 ook nog een trompetist en een toetsenist werden toegevoegd. Vixy heeft al meerdere malen de podia van Zuid-Holland en Zeeland betreden, met als hoogtepunten het winnen van de GrotePrijs van Vlaardingen en het verzorgen van het voorprogramma voor de bekende Nederlandse band Johan. Keer op keer blijkt dat de unieke mix van stijlen die Vixy brengt door een zeer breed publiek wordt gewaardeerd, of het nou een 'prive-feestje' is of een groep metalfans

het maakt allemaal niet uit!Op een frisse manier mixt Vixy Pop, Funk en Disco tot een swingend geheel, waarbij het liedje voorop staat. Bij live-optredens voegt de band hieraan ook nog show elementen (en zo nu en dan gastmuziekanten) toe zodat elk optreden weer een spetterende ervaring is.

De eerste EP, "Hot Cognitions", verscheen in juni 2001 en kreeg lovende recencies in o.a. Live-XS en de Music Maker.Vixy haalt haar inspiratie o.a. uit Deus, The Police, Brazilian Bossa Nova, 70's disco en funk, Beck, Zita Swoon, maar .........vooral uit zichzelf.Vixy speelde eerder o.a. in Nighttown, Villa Musica, De Beuk, Het Podium, Stadsgehoorzaal Vlaardingen en op diverse prive-feesten.

bron: www.vixy.nl

CD

The Przewalski Medley


een service van

Stichting CCV

Stichting CCV