The Newtones
The Newtones
Albums

De driemans formatie 'the Newtones' uit Schiedam speelt sinds 1979 liedjes van de Kinks, Who, Beatles, Ramones, Jam, Outsiders, Shoes en Q65... maar hoofdzakelijk liedjes van de Newtones zelf.

De Newtones hebben de afgelopen jaren niet alleen veel tijd doorgebracht in de oefenruimte en op podia, ze hebben ook veel liedjes vastgelegd. Deze opnames zijn onlangs (opnieuw) uitgebracht op 14 albums. Tegelijkertijd zijn zo goed als alle liedjes uit de Newtones geschiedenis live op tape gezet en uitgebracht op vier dubbel-CD's.

Ondanks het feit dat muziekmaken op deze manier op werken zou kunnen gaan lijken, zijn de Newtones op dit moment bezig met hun zoveelste opname avontuur, in Studio het Pand, met Frits van Mourik.

Deze site geeft een aardig compleet beeld van de Newtones. Links naar de verdere pagina's over de Newtones op deze site zijn:


  ♦ f.u.n
  ♦ l.i.g
  ♦ affiche
  ♦ historie
  ♦ de mannen
  ♦ onzin


  de 'File Under Newtones' collectie
  de 'Live is Great' CD's
  Newtones N I E U W S !!!
  bijna 30 jaar Newtones
  de leden van de Newtones
  (maar wel: léuke onzin) over de Newtones


We zouden kunnen zeggen: veel plezier op deze Newtones-site.

Maar er zijn nog veel meer sites waar je je hart kunt ophalen aan 'ins-and-outs' over de Newtones. Want 'Newtones.biz' is niet de enige 'officiële' Newtones-site: er is erg veel 'Newtones' op het Wereld Wijde Web voorhanden.

Voor meer informatie en vooral geluidsfragmenten op MP3 formaat verwijst Newtones.biz je graag door naar:


  ♦ newtones info
  ♦ myspace
  ♦ musicianmp3
  ♦ musicfrom.nl
  ♦ hyves
  ♦ myrealtalent
  ♦ wikipedia
  ♦ CU2


  het Newtones - portal
  informatie en 4 mp3's van de Newtones
  informatie en 3 mp3's van de Newtones
  informatie, o.a. over boekingen
  informatie en meer mp3's van de Newtones
  informatie en ook mp3's van de Newtones
  informatie over de Newtones
  informatie over de Newtones en MP3's--- copyrights ---

Alle beeld- en tekstmateriaal op deze site is vervaardigd door en derhalve auteursrechtelijk eigendom van de Newtones. Deeplinks naar slechts tekst- of beeld onderdelen van deze site zijn een inbreuk op deze rechten.

Gebruik en verveelvoudigen van (delen) van het beeld- en tekstmateriaal van deze site is uitsluitend en zonder uitzondering voorbehouden aan de Newtones, sites onder beheer van de Newtones of direct aan de Newtones gerelateerde sites.

Tekst- of beeldcitaten van deze site mogen daarbuiten slechts gebruikt worden met nadrukkelijke schriftelijke toestemming en dan nog alleen onder vermelding van de link newtones.biz
--- disclaimer ---

De Newtones doen hun uiterste best om alle informatie op deze website correct, volledig, actueel en zo toegankelijk mogelijk te maken en te houden.

Aan de verstrekte informatie op deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. De Newtones kunnen bijvoorbeeld niet garanderen dat de website foutloos of voortdurend werkt.

Zeker aanvaarden de Newtones geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar wordt verwezen, of sites die verwijzen naar 'newtones.biz' of 'newtones.info'.

Mocht u, tenslotte, twijfels hebben over enige op deze site vermelde informatie, dan zouden de Newtones het op prijs stellen als u dit laat weten door een e-mail te sturen over dit onderwerp.

webontwerp