The Newtones
The Newtones
Albums

terug - - - - - - - N I E U W S - - - - - - - home newtones nieuws: de laatste weetjes
De Newtones zijn bijna klaar met opnames. Ondertussen is dit een meerjaren project aan het worden! Onder de voorlopige (werk) titel ''You and the Newtones'' (of wordt het:''Tribute to the Newtones''... als je een betere titel weet: mail!!!) wordt op dit moment een project van zo'n tien liedjes afgemaakt (de 'to-do' list is op dit moment: afmixen).

Vreemd is, dat de liedjes voor dit project binnen een half jaar bij elkaar waren geschreven! Maar de opnames worden dan ook fantabeltasties! vier nummers staan op Myspace.

Waar het allemaal gebeurt is Studio Het Pand in Vlaardingen en Pand-Master Frits van Mourik heeft zich alweer ontpopt tot het extra bandlid met de Gouden Oren. Fijn werken dus. Deze zomer moet het product toch wel kant en klaar in de schappen liggen. Meer nieuws en informatie volgt!!!


Nog vreemder en misschien ook Newtones-Nieuws: ondertussen hebben de Newtones alweer nieuwere liedjes op hun repertoire!


Een stuk minder vrolijk nieuws: Popoverleg Schiedam, en důs ook Muziekkollektief 't Slachthuis en důs ook de Newtones liggen flink onder vuur wat betreft hun oefenruimte. Het laatste nieuws is dat de Newtones gaan verhuizen. De vraag is: Waarheen - Waarvoor...

terug top home newtones nieuws: de laatste weetjes

webontwerp